Nieuwjaarsbijeenkomst CBH succesvol!

mail ons! info@caribbeanbusinesshub.nl

Caribbean Business Hub luidt 2015 in

In het stampvolle Arubahuis, onder het genot van een hapje en drankje, heeft CaribbeanBusinessHub donderdagmiddag het jaar 2015 ingeluid. Samen met het netwerk van DCBC werden de gasten en vertegenwoordigers van Aruba en Sint Maarten welkom geheten en een Bon Anja toegewenst.

Gastheer Dennis Cowles, voorzitter van DCBC, bedankte alle partners voor hun gastvrijheid en bijdragen om een leuk event te hebben. De bijeenkomst kreeg extra belangstelling door aanwezigheid van de filmploeg van Robby Schouten voor een bijzondere opname.

De gevolmachtigde minister van Aruba, de heer Alfonso Boekhoudt, benadrukte dat er kansen zijn voor alle eilanden. “Laten zij een niche zoeken waarmee ze meer handel kunnen genereren” was zijn oproep. Als gastheer was hij ook trots dat wederom de business clubs CBH en DCBC te gast waren in een leuke ambiance welke opgeluisterd werd door een prachtige expositie van Gustave Nouel. De heer Nouel is één van de bekendste kunstschilders van het Caribische deel van het Koninkrijk.

Sint Maarten werd goed vertegenwoordigd door gevolmachtigde minister Josianne Fleming -Artsen, die de aanwezigen de kansen die Sint Maarten te bieden heeft onder de aandacht bracht, o.a. ICT en medische zorg. Maar ook de stimuleringsmaatregelen zijn aan de orde geweest.

Marvin Sutherland, voorzitter van CBH, inspireerde de aanwezige ondernemers en professionals tot succesvol netwerken en hoopte dat er veel zaken gedaan zouden worden. Hij nodigde alvast iedereen uit om te komen naar de geplande bijeenkomsten van CBH in de loop van 2015.

CBH kijkt terug op een geslaagde middag en is zeer content met de opkomst. De gasten waren afkomstig uit de Caribbean, Suriname, Nederland en diverse Latijns Amerikaanse landen.

Het bestuur bedankt zustervereniging DCBC en het Arubahuis, met name de gevolmachtigde minister van Aruba, de heer Alfonso Boekhoudt en de organisator Roy Hart, voor hun Arubaanse gastvrijheid en hartelijk ontvangst.

CaribbeanBusinessHub gaat dit grote succes herhalen op 26 maart a.s., noteer dit alvast in uw agenda en houd de website of facebook in de gaten voor de details.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

©2015 Caribbean Business Hub