Handelsmissie Curacao

mail ons! info@caribbeanbusinesshub.nl

SPOC organiseert op 3 maart een bijeenkomst bij de Kvk in Rotterdam voor geïnteresseerden in een handelsmissie Curacao.

“Op 3 maart a.s. is de directeur van Cinex, de heer Ramon Koffijberg aanwezig bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam en hij wil graag geïnteresseerde ondernemers ontmoeten in een  1-op-1-gesprek. Hij zal dan een toelichting geven op het programma in juni.  Ook kunt u met hem uw eigen wensen voor dat bezoek bespreken.

Het is namelijk de bedoeling dat u uit deze handelsmissie gerichte informatie krijgt die voor uw bedrijfsstrategie van belang is en dat u de relevante kontakten kunt leggen waarmee u verder kunt op Curaçao en desgewenst ook in Latijns Amerika.”

voor meer info: http://www.spocnet.net.

©2015 Caribbean Business Hub