Zakendoen met Caribe op 19 juni te Waalre

mail ons! info@caribbeanbusinesshub.nl

NBI en BIC organiseren een bijeenkomst over zakendoen van en naar de Caribe.

Tijdens de polowedstrijd worden zaken gedaan in het paviljoen. Laat je zien aan de andere partij en leer het aanbod van de Caribe kennen. Meer info: mail ons op info@Caribbeanbusinesshub.

Polo Waalre NBI Program (3)

Informatie over NBI International:

NBI International onderhoudt een wereldwijd netwerk van 60 landen. Middels dit netwerk specialiseert NBI International zich in het maken van exacte analyses van inkoopvragen en investeringsbehoeftes.

De doelstelling van deze analyses is de realisatie van vraaggestuurde verkoopprocessen. Om deze specifieke processen te realiseren worden internationale matchingprogramma’s en wereldwijde netwerkbijeenkomsten georganiseerd. NBI International stimuleert matching en netwerken met wereldwijde overheidsinstellingen en toonaangevende ondernemingen. NBI International heeft brede ervaring binnen de organisatie van internationale conferenties en seminars. In samenspraak met de opdrachtgever wordt gekeken naar de inhoud en de doelgroep om daaropvolgend internationale contacten samen te brengen. Daarnaast is NBI International gespecialiseerd in het schrijven van programma’s en begeleiden van inkomende missies en de organisatie van specialistische beurzen.

 

Informatie over BIC

Bic, Business In Caribe, gaat het beste van de Caribe naar Europa brengen.

Wij bieden een toppodium (beurs) aan waar Curaçaose bedrijven hun producten in Nederland kunnen introduceren. Een perfecte gelegenheid om kennis te maken met de ondernemende, innovatieve en creatieve kant van de Caribbean.

De producten Food, Fashion, Art, Cosmetics en Culture worden op een unieke en trendy manier gepresenteerd zonder haar authenticiteit te verliezen.

De authentieke (bekende en minder bekende) producten van Curaçao brengen wij onder de aandacht in de Nederlandse/Europese markt. Wij richten ons op de promotie en dienstverlening van de Caribische producten. Onze ambitie is om de Caribe op de kaart te zetten in Europa en de rest van de wereld.

 

©2015 Caribbean Business Hub