CBH en Curacaohuis

mail ons! info@caribbeanbusinesshub.nl

Deze week heeft de plv gevolmachtigd minister de heer A. (Anthony) Begina namens Kas di Korsou  (Curacaohuis/Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curacao) zijn medewerking toegezegd om als gastheer op te treden voor bijeenkomsten van CBH. Begina heeft bedrijvigheid hoog op zijn agenda staan en wil graag initiatieven op dat vlak ondersteunen.6848

De heer Begina vertelde het bestuur van CBH over zijn visie op het ontwikkelen van bedrijvigheid op Curacao. Het eiland heeft behoefte aan nieuwe impulsen voor de economie en die moeten niet alleen gezocht  worden op Curacao, maar ook binnen het Koninkrijk en binnen Europa. Innovatie, nieuwe concepten en samenwerking tussen ondernemers, overheden en kenniscentra vormen de cruciale succesfactoren.

Begina streeft naar “duurzaam verbinden”. Daarmee bedoelt de plv. Gevolmachtigd minister dat gebouwd moet worden aan langdurige platforms voor bedrijven, overheid en instellingen. Onafhankelijk van welke partij op dat moment aan de macht is, moeten marktpartijen elkaar eenvoudig weten te vinden.

CBH heeft op haar beurt duidelijk gemaakt dat ze staat voor het samenbrengen van ondernemers en professionals die zaken willen doen met Curacao, de  Caribbean, Zuid-Amerika of Europa.  CBH wil daarnaast ook de Curacaose ondernemers een stimulans geven om buiten de eigen grenzen te ondernemen. The sky is the limit.

We doen dat op een persoonlijke wijze in een ongedwongen (tropische) ambiance. Dat past binnen de visie van Begina en daarom wil het Curacaohuis dat graag faciliteren.

Sinds 2015 heeft het Curacaohuis een mooi, statig pand aan de Prinsegracht in Den Haag, een perfecte locatie voor bijeenkomsten.

De eerste bijeenkomst bij het Curacaohuis zal op dinsdag 30 augustus 2016 plaatsvinden. Reserveer die datum alvast in uw agenda!

©2015 Caribbean Business Hub