Super bijeenkomst bij Curacaohuis

mail ons! info@caribbeanbusinesshub.nl

Voor de tweede keer was Curacaohuis onze gastheer van een succesvolle bijeenkomst.

20170316_185159_resized

Een mooi gezelschap van ondernemers en professionals uit Nederland en de Caribbean kon bij binnenkomst al direct gebruik maken van het buffet, waarna de voorzitter van Caribbean Business Hub de aanwezigen welkom heette. Plaatsvervangend Gevolmachtigd Minister, de heer Anthony Begina, sprak de aanwezigen kort toe en ook de Gevolmachtigde Minister zelf, mevrouw Eisden, wenste de aanwezigen een goede avond en sprak de hoop uit dat het ondernemerschap op de Antillen zich goed zou ontwikkelen.

20170316_171214_resized

Daarna gaf mevrouw Ann Phillips, directeur van het Curacaohuis, een gedegen beschrijving van haar werk voor de OCTA, de organisatie van Landen en Gebieden Overzee (LGO). Met de BREXIT is er voldoende te doen! In ieder geval is de organisatie belangrijk voor de ontwikkeling van de eilanden.

20170316_193604_resized

Vervolgens heeft Menno Vogel van Capital Circle toegelicht waar een crowdfundplatform aan moet voldoen en waar ze op letten bij het aannemen van projecten. Een objectieve rating en het verkrijgen van voldoende zekerheden zorgen

Cees Helmons van Gypsetters vertelde dat een een succesvol bedrijf zoals zijn modebedrijf veel baat kan hebben bij crowdfunding omdat andere financiers te veel belemmeringen zien. Hij heeft een crowfdund aanvraag lopen van 150.000 die al bijna vol is.

Na nog enkele vragen aan de sprekers, was het tijd om gezellig te netwerken. Er zijn weer goede contacten gelegd!

Dank aan Curcaohuis, Capital Circle en alle aanwezigen!

©2015 Caribbean Business Hub