Foreign Direct Investment Conferentie i.s.m. ITIC

mail ons! info@caribbeanbusinesshub.nl

Foreign Direct Investment in Europe:

De Internationale Conferentie “Foreign Direct Investment in Europe: extra energy for economic expansion (E4)” zal gehouden worden in Maastricht op 28 en 29 maart 2018, een project van het Nation Branding International en het International Trade & Investment Center.

Onder meer zullen Frans Stel en Bram Reinders van de ITIC-Adviesraad presentaties geven over respectievelijk Globalisering en FDI en Smart Cities. Tijdens de conferentie zal Bram ook een nieuwe organisatie lanceren, namelijk het Institute for Future of Living.

Ook hebben we delegaties van bedrijven uit China (onder meer de One Belt One Road organisatie), India, Roemenië, België en Duitsland kunnen regelen. Deze zullen naast de 100 standhouders van het event “Limburg Unlimited” deelnemen aan matchmaking sessies over renewable energy, electrische auto’s, life sciences, agro-food, nieuwe materialen en Science Parks.

Meer info op: http://limburg-unlimited.com/why-come-to-fdi/

Speciaal voor leden van Caribbean Business Hub en hun relaties zijn tickets verkrijgbaar voor 1 of 2 dagen met 40% korting. Snel reageren!

©2015 Caribbean Business Hub