Volgende bijeenkomst 24 oktober 2019

mail ons! info@caribbeanbusinesshub.nl

U bent van harte welkom op onze bijeenkomst op 24 oktober 2019 bij het Curacaohuis te Den Haag.

High Level Caribbean Networking
Think Big, together we are strong

Caribbean Business Hub houdt op 24 oktober a.s. weer een bijeenkomst en wel bij de ambassade van Curaçao, het Curaçaohuis te Den Haag. Samen zorgen we voor een gevarieerd gezelschap en een uitgebreid netwerk met veel kansen.

Onze gastheer is de gevolmachtigd minister van Curacao, de heer Begina.
Het programma ziet er als volgt uit:
17u30: Inloop
18u00: Opening door Caribbean Business Hub
18u05: Gevolmachtigd minister A. Begina
18u20: Pitch Ondernemer
18u35: Lopend buffet en netwerken
20u30: Afsluiting
20u45: Einde
De toegang is gratis voor leden. Voor niet leden is de entreeprijs € 20 per persoon. vooraf te voldoen via overschrijving. U kunt lid worden voor 100 euro per jaar en kunt dan direct ook nog gratis een introducé meenemen.
Aanmelden kan nu al via email.
Toegang primair voor leden en op volgorde van aanmelding

Tot snel en vriendelijke groeten,
Het bestuur van CBH

CBH organiseert circa 4 keer per jaar een bijeenkomst. Iedere keer varieert het thema en de samenstelling van de gasten en worden er nieuwe contacten gelegd.
We zijn er voor ambitieuze professionals en ondernemers in alle branches, iedereen met affiniteit met het Caribisch Gebied. Dus als u uit het gebied komt en hier actief werkt als ondernemer of professional of als u naar het gebied wilt gaan om zaken te doen of om te gaan wonen, kom dan voor het ontmoeten van de juiste mensen in de juiste ambiance. Sluit u aan en doe een beroep op ons en ons netwerk!
We zorgen voor nationale en internationale exposure. Kijk ook voor een impressie van onze bijeenkomsten op onze facebookpagina of website.

©2015 Caribbean Business Hub