Bestuur

mail ons! info@caribbeanbusinesshub.nl

Het bestuur van onze stichting bestaat uit 4 personen en ze stellen zich hieronder voor.

Nico de Visser – Voorzitter

Ik heb jarenlange ervaring als Controller, Local Compliance Officer en Manager in de bankwereld en ben tegenwoordig werkzaam als Directeur in de financiële zorgverlening. Daarnaast gepassioneerd vennoot in een cosmeticagroothandel. Momenteel ook mede-intiator van het project Bonaire Park, een sustainable tourism park. CBH steun ik van harte door de combinatie van werk, doelen, plezier en gezelligheid.

Lionel Martijn – Secretaris

Ik ben Lionel Martijn van LBM group. Ik was werkzaam in het bedrijfsleven en vervolgens lange tijd politiek bestuurder in Rotterdam. Tegenwoordig ben ik zelfstandig adviseur, matchmaker en bestuurder bij een aantal organisaties.

Germaine Hernandez – Bestuurslid Externe contacten
Corinne Hernandez – Bestuurslid Operations/Penningmeester

Wij zijn de oprichters van Nubian Queen Cosmeticahuis met een eigen cosmeticalaboratorium. Nubian Queen cosmetics is al bijna 20 jaar ons eigen merk met huidverzorging en make up voor de vrouw (en man) met klasse. Wij waren een van de eersten op de markt met een multiculturele cosmeticalijn.
We ontwikkelen daarnaast Innovatieve concepten en commerciële megaprojecten, bestemd voor de Internationale markt.

Dit jaar vieren wij ons 20-jarig jubileum met succes en zullen gloednieuwe salonlijn lanceren, speciaal voor de beautysalons in de Benelux.

©2015 Caribbean Business Hub