We are CBH

mail ons! info@caribbeanbusinesshub.nl

Caribbean Business Hub

More than a Gateway

De eilanden in het Caribisch gebied bieden voor ondernemers een ideale springplank tussen Europa en Latijns Amerika. De eilanden en hun bevolking vormen een stabiele uitvalsbasis en kunnen een brug vormen qua cultuur. Diverse landen in Zuid-Amerika groeien economisch relatief hard en dat biedt kansen. Nu gaat het erom die kansen gezamenlijk te grijpen!

Ons doel en passie is om een inspirerend, hoogwaardig netwerk te creëren van zakelijke relaties in Nederland, het Caraïbisch gebied en Latijns-Amerika. En op termijn mogelijk nog verder in de wereld.

Wij focussen op het bijeenbrengen van succesvolle en ambitieuze Nederlandse, Latijns- Amerikaanse en Caraïbische ondernemers en professionals, NGO’s en ( semi – ) overheidsorganisaties in Nederland, het Caraïbische gebied en Latijns -Amerika. Door inspirerende netwerkbijeenkomsten, online contacten, brand exposure en informatie uitwisseling stimuleren we het zakendoen. Dat stelt de leden in staat om langdurige, wederzijds profijtelijke zakelijke relaties te creëren.

Caribbean Business Hub is een netwerkorganisatie voor ondernemers en professionals, NGO’s en (semi-)overheidsinstanties in Nederland met affiniteit voor het Caribisch gebied en Latijns Amerika.

Activiteiten

• 4-6 Caribbean Hub Netwerkbijeenkomsten per jaar
• Business Exposure ( blogs , artikelen , video ‘s ) op onze site en Social Media
• Matchmaking events
• Agenda van internationale evenementen ( Caraïbische gebied, Latijns Amerika en Nederland )
• Evenementen georganiseerd door Sponsors

Geïnteresseerd? Mail ons op info@Caribbeanbusinesshub.nl.

©2015 Caribbean Business Hub