In de kijker 24-05: Fleur Rutten van International Fine Living

Nieuw lid Caribbean Business Hub

Deze maand staat een nieuw lid in de kijker. Enthousiast geworden door inspirerende bijeenkomsten! Hieronder presenteert zij zich. 

Curacao, ons eiland waar zowel het klimaat als de vastgoedmarkt warm en uitnodigend zijn. Centraal in deze bruisende markt staat International Fine Living, een ervaren makelaarskantoor wiens naam synoniem staat voor deskundigheid en integriteit in de vastgoedwereld. Fleur Rutten, opgeleid aan de Universiteit Maastricht met een Master in Nederlands Recht en een Master in Politieke Wetenschappen, heeft International Fine Living in 2006 opgericht. Haar visie was helder: een makelaarskantoor vestigen dat zich niet alleen onderscheidt door diepgaande marktkennis, maar ook door een onwrikbare betrouwbaarheid en klantgerichtheid.

Een Vastgoedondernemer met een Visie

Met meer dan 17 jaar ervaring op het eiland, heeft Fleur  een ongeëvenaarde expertise opgebouwd. Deze kennis is cruciaal, gezien de complexiteit en de dynamische aard van de vastgoedmarkt op Curaçao. International Fine Living, heeft zich ontpopt als een vooraanstaand kantoor dat gespecialiseerd is in de verkoop van woningen en appartementen over het hele eiland. Van pittoreske weekendhuizen op westpunt tot luxe villas aan het Spaanse Water, Fleur en haar team bieden een scala aan onroerend goed dat voldoet aan diverse woonwensen.

Betrouwbaarheid als Kernwaarde

De reputatie van International Fine Living als betrouwbare partner in vastgoedtransacties is niet onopgemerkt gebleven. Klanten waarderen de persoonlijke benadering, waarbij ze vaak niet alleen als makelaar optreden, maar als een vertrouwenspersoon die begeleidt bij een van de grootste beslissingen in iemands leven. De benadering is gebaseerd op het principe dat een huis meer is dan een investering; het is een thuis.

Internationale Aanwezigheid

International Fine Living heeft zowel vestigingen op Curacao als in Nederland.  Dit biedt een ontwikkelaar of huizenzoeker de unieke mogelijkheid om in hun eigen tijdzone te overleggen en plannen te maken voor hun toekomstige project of woning op Curaçao. Dit internationale aspect van hun dienstverlening vergroot de toegankelijkheid en comfort voor klanten die de overstap maken naar het Caribische eiland.

Caribbean Business Hub

In streven naar uitmuntendheid in elk aspect van hun werk, hebben International Fine Living gemaakt tot wat het vandaag is: een toonaangevend makelaarskantoor op Curaçao. De professionele aanpak en jarenlange ervaring, maken Fleur en haar team tot de ideale partners voor iedereen die wil kopen of verkopen op Curaçao.

Geïnteresseerden kunnen direct contact opnemen met Fleur via fleur@internationalfineliving.com, op WhatsApp via +5999 5117363, of telefonisch via +31610184018. De website is https://www.internationalfineliving.com/nl/ en emailen kan op  fleur@internationalfineliving.com

Fleur Rutten is sinds 2024 lid van de Caribbean Business Hub en nodigt andere ondernemers van harte uit haar te volgen.

INTERNATIONAL FINE LIVING

Call:            +31 6 10184018

Whatsapp:  +5999 5117363

www.internationalfineliving.com 

www.facebook.com/internationalfineliving 

UNITING INTERESTING LIVES WITH EXTRAORDINARY HOMES…

Ps Want to see some gossip about us?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven